Termenii și condițiile de utilizare a site-ului Celsium.ro

1. Obiectul acordului

1.1 Prin accesarea acestui site web sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site. Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate.

1.2 Prezentul acord este valabil pentru toți utilizatorii (numiți în continuare „Utilizatori”), care utilizează serviciile noastre (numite în continuare „Servicii”) oferite de site-ul www.celsium.ro (numit în continuare „Celsium”).

1.3 Serviciile oferite de Celsium sunt:

1.3.1 Familiarizarea Utilizatorilor cu informațiile postate pe Celsium, incluzând informațiile provenite din salvarea paginilor oferite de acesta.

1.3.2 Căutarea de informații privind vremea curentă sau prognoza meteo, postate pe Celsium.

2. Valabilitatea acestui acord

2.1 Acordul este valabil doar pentru Utilizatorii care au aderat la acesta.

2.1.1 Aderarea la acest acord este confirmată de către orice Utilizator care a pus în aplicare una din acțiunile prevăzute la punctul 1.3.1 și 1.3.2 al prezentului contract.

3. Procedura de furnizare a Serviciilor

3.1 Utilizatorul folosind paginile web ale Celsium dispune de Serviciile prevăzute la punctul 1.3.1 și 1.3.2 al prezentului contract.

3.2 Utilizatorul înțelege și este de acord că Celsium nu este responsabil pentru erori tehnice apărute în furnizarea de Servicii, atât de către Celsium cât și de partenerii sau terții care fac posibilă oferirea de Servicii către Utilizatori.

3.3 Celsium nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care Serviciile nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

4. Rezervări și garanții

4.1 Utilizatorul este de acord cu faptul că toate datele privind vremea curentă și prognoza meteo, sunt protejate de proprietate intelectuală (copyright) și aparțin exclusiv partenerilor sau terților care fac posibilă oferirea de Servicii către Utilizatori.

4.2 Partenerii sau terții care ne oferă aceste date, nu fac nici un fel de verificări a acestor date postate pe Celsium.

4.3 Partenerii sau terții noștri nu garantează fiabilitatea, precizia, obiectivitatea și calitatea datelor privind vremea curentă sau prognoza meteo.

4.4 Celsium nu garantează în nici un fel acuratețea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. Celsium nu garantează rezultatele ce s-ar putea obține din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site și nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

4.5 Partenerii sau terții noștri nu sunt responsabili de orice daune materiale sau morale produse în urma folosirii Serviciilor (în special datele privind situația curentă a vremii cât și prognoza meteo pe 7 sau 10 zile).

4.6 Utilizatorii nu pot copia, distribui sau posta pe alte pagini de internet a oricăror date, porțiuni sau baze de date de pe Celsium, încălcând astfel drepturile de proprietate intelectuală și drepturile de autor atât al partenerilor și terților cât și a Celsium. Excepție fac datele transmise prin widget-uri, acolo unde este cazul.

5. Alte condiții

5.1 Litigiile referitoare la punerea în aplicare a prezentului acord se soluționează prin negocieri între părți. În caz de dezacord, litigiul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile din România.

5.2 Celsium își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugați să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.